Duurzame energie installeren: zonnepanelen voor bedrijven

4 januari 2018
 Categorieën: Energie, Blog

Delen  

Zonnepanelen voor bedrijven

De energiekosten voor een bedrijf kunnen jaarlijks hoog oplopen. Kantoorpanden voorzien van veel lichturen, zware machines die veel energie verbruiken, een bedrijf verbruikt vaan veel energie. Een slimme keuze kan zijn om over te stappen naar zonne-energie. Op deze manier investeer je in een keer in de energiekosten en heb je vervolgens jarenlang plezier een voordeel van een lagere energierekening. Hoe werkt zonnepanelen voor bedrijven en wat zijn de voordelen? Je leest het in deze blogpost.

Vergoedingen

Een van de grootste voordelen van zonnepanelen voor bedrijven is de mogelijkheid voor vergoedingen. Er bestaan verschillende vergoedingsregelingen en subsidies voor bedrijven die investeren in groene energie opties. Op deze manier wordt je dus een handje geholpen om de keuze te maken. Het is namelijk een behoorlijke investering om te investeren in zonnepanelen bedrijven, maar op deze manier is het een stuk voordeliger. Wat wel erg belangrijk is, is dat de aanvraag voor subsidie vooraf moet. De regelingen werken vaak niet met terugwerkende kracht. Dus verdiep je goed in alle mogelijkheden voor subsidies voordat je zonnepanelen laat installeren.

Groen profileren

Bedrijven die zich groen kunnen profileren hebben vaak toch een betere uitstraling. Wanneer je zonnepanelen laat installeren kun jij je als bedrijf profileren als een groen bedrijf dat hart heeft voor een beter milieu. Dit spreekt toch veel klanten aan en je hebt zo een goede uitstraling naar buiten.

Een bedrijf vinden voor installatie 

Er zijn veel verschillende bedrijven die installatie services aanbieden voor zonnepanelen. In veel gevallen leveren zij ook gelijk de panelen, maar je kunt ook altijd zelf de zonnepanelen aanschaffen. Het is belangrijk om een goed bedrijf te vindend dat de ervaring en expertise heeft. Het is zeker aan te raden om je goed te verdiepen in de verschillende bedrijven die deze opties bieden. Wie doet het voor de beste prijs en wie heeft de meeste ervaring? Je kunt zo eenvoudige een bedrijf vinden dat jou het beste kan helpen. Wil je meer voor het milieu doen? Begin dan bij jouw bedrijf. Investeer in zonnepanelen voor jouw bedrijf en geniet van een lagere energierekening en een beter milieu. Je kunt in veel gevallen een groot deel van de aanschaf en installatie van de zonnepanelen bedrijven vergoed krijgen wat het nog aantrekkelijker maakt om de overstap te maken. Daarnaast kun jij jouw bedrijf nu profileren als een groen bedrijf wat meer aanzicht geeft en meer klanten kan opleveren. Zowel voor het milieu als voor jouw bedrijf is de overstap naar zonne-energie een goede investering.

Voor meer informatie spreek met De Solar Store.